Välkommen till !

Vi spelar in föreläsningar med Sveriges mest inspirerande forskare. Vår vision är att alla ska få tillgång till deras kunskap när som helst. Vi är nämligen övertygade om att en bättre värld startar med en bättre utbildning.

Idén till kanalen föddes 2018. Vi såg ett problem i att pedagogiska forskare saknade plattform att nå ut till en större publik. Vi såg också ett problem i den uppsjö av spännande forskningsartiklar som publiceras varje år men väldigt få läser. Vi bestämde oss för att paketera samma forskning på ett mer lättillgängligt sätt, vi kallar det .

Vi som jobbar med är en grupp nyfikna vänner med den ena foten i akademin och den andra i konsten. Under vår tid på universitetet insåg vi att det är bra lärare som gör den stora skillnaden när det kommer till förmedlandet av kunskap.

Nu drivs vi av tanken på att samla de mest uppskattade föreläsarna vid Sveriges universitet under ett och samma tak så att fler får chansen att möta dem. Tillsammans med forskare som delar vår vision kan vi demokratisera kunskap och bidra till en bättre och mer rättvis värld för alla.

Något på hjärtat?

Ordet är ditt